hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, November 21, 2008

F.R.A.N.C.E


(^_^) F.R.A.N.C.E = Friendship Remains And Never Can End...mmg btul sgt2 ayat 2..tgk pict kt atas 2..2 pict kitorg 7 sekawan..kitorg b'7 ni dh kwn since 1996 atau senang ckp sejak masuk SMSD la, zaman form1 dulu...tanggal 14 & 15 Nov lps(sempena kduri kawen lai),akhirnya kitorg dpt completekan jumlah kitorg.biasenye kalo ade reunion ke & masa kduri kawen kema ari2,msti ade yg x cukup.yg x cukup 2...aku la!!!aku slalu xdpt join ape2 sbb ade je aral nye..agak2 nye geng aku yg lg 6 tu,msti tension je dgn aku sbb slalu xde esp masa kduri kema ari2..tp sorila girls,aku bkn sngaja la..hu3x
lps dh dpt jmpe semua(complete set),1 je aku rase..aku btul2 rindu kt frenship kitorg mase skolah dulu batch 96-00..all those sweet n bitter memories..(^_^) byk sgt yg kitorg recall spanjang 2 ari bsama smpena majlis lai..2 mlm kami tdo kul 3 pagi sbb byk sgt cite yg nk dikenang..still t'ngiang lagi gelak besar kitorg spanjang 2 mlm tu,duk bcerita cite2 lame..(tiba2 aku rase t'sentimental sket...hu3x)
aku btul2 hrp frenship ni akn kekal smpai la ble2...wpn lps ni msing2 akn b'+ bz dgn kerjaya n keluarga(bg yg dh b'kawen..he3x),aku hrp kte still xkn lupekn sesame kte..n utk org lain yg ade baca blog aku ni,hargailah psahabatan anda walau dgn sape pn anda b'kwn..
cayang korang semua..(kema,lai,yayah,asya,peng,g-hah) muah muah...!!!!(^_^)

Sunday, November 9, 2008

assalamualaikum.... (^_^)

(^_^) Assalamualaikum…!!!! Wah, maka b’mulalah p’mulaan blog aku…muahahaha…ntah rajin ke x, nk keep updating mende alah ni…but I’ll try my best…sbb tgk org lain mcm best je ade mende alah yg name blog nih…muahahaha…so jmput la kngkawan n sape2 je la utk skali skala singgah kt blog aku nih…nk b’kali b’kala pn xpe jgk…ngengenge…tp fster aku mmg ttp on ye…aku mmg saje je letak name aku DuA_HenggeT n siap dgn pic aku tgh bt tanda 2 hengget, sbb dh ramai tego, kate aku suke bt tnda 2 kalo amik gambo…so kire tribute 2 them la…esp kpd yg m’beri gelaran 2 hengget tu…(kalo anda ade baca blog ini, u know who u r…) (^_^) so keep supporting my blog n dun shy2 2 leave any comment…(^_^)