hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, September 28, 2009

Terjebak

(^_^)

Walau betapa aku cuba mengelak, akhirnya aku terjebak jua...
Aku akur...Dalam taknak, akhirnya aku buat jugak...
Aku dah terjebak....TIDAK!!!!
Aku dah terjebak dalam FACEBOOK...ade ke patut....mmg hampeh la..ha3

Actually aku boring gle td, xtau nk bt ape.Sambil2 duk melayan internet, aku t'igt lak kengkawan aku dan aku t'igtkan pertanyaan2 diorang, "Mi, xde facebook ke? Buatla facebook..."
Dan biasanye, jawapan standard aku adalah berbunyi, "Ala, aku malas la. Friendster pn x terlayan. Ni lagi nk tambah Facebook. Korang bace blog aku je la.."
Tapi aku xtaula ape kena dgn aku arini, keboringan telah menyebabkan aku akhirnye ade akaun fb...ha3

So kengkawan...sape2 yg duk sebok suruh aku bt fb tu, akhirnye, mulai arini blh la korang jenguk2 fb ku itu ye...tp friendster aku masih ade mcm biase...yg tu mmg xkn tutup...suka ati korang la, nk jenguk blog ke fs ke fb ke..it's up to mu all....he3

(^_^)

Wednesday, September 23, 2009

Selamat Hari Raya Aidilfitri 20092009

(^_^)

Salam semua. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. Arini dah masuk hari keempat dalam bulan Syawal. How's you all punye raya? Rayaku meriah spt biasa. Bertambah meriah sbb dpt pegi beraya ke umah "dia"..hehehe Now, aku kat kampung mama di raub. Sedara mara sepupu sepapat ramai yg dh blk ke umah sendiri. Tinggal 2 family je lagi. Family aku akan blk esok. Ahad ni dh bukak skolah semula.. :( Hmmm..kan best kalo cuti raya sebulan...ha3 ;)

So sempena raya ni, aku nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan aku jugak nk mintak maaf bebanyak sekiranye ade salah silap yg aku buat sepanjang aku kenal korang semua or sepanjang korang membaca blog aku ni. 0-0 eh? (^_^)


MY FAMILY - RAYA 20092009


Atas(dari kiri) - Kak Dila, Papa, Mama, Altamis(yg tgh menangis), Abang
Bawah(dari kiri) - Acik, ME, Adik(yg dh b'jangkit penyakit 2hengget aku..ha3)

(^_^)

Friday, September 11, 2009

Bonus Oh Bonus

(^_^)

Rase cam nk tdo tp mata xngantuk lagi. So kalo dh rase camni, rasenye ade baiknye kalo aku merepek jap dlm blog. (^_^)

Tinggal lagi kira2 9 hari utk berpuasa. RAYA? emmm...raya thn ni dijangka sederhana...ha3 sbb x dapek bonus raya..hu3
tp tiap2 thn pn sederhana n biasa2 je..ape daaa..he3

No, this year kena sederhana yg lebih lagi sederhananye. sbb ape? sbb xdpt bonus la..kan dh ckp td.. ;P

Yes, aku adalah diantara org ataupun penjawat awam yg tension sbb xdpt bonus. mane blh nk shopping lebih kalo stakat nk hrp duit gaji kan? =(
nasib baik la aku dah start shopping raye 2,3 bulan sblm ni, so byk la yg dh ade.. (^_^)

Kalo nk tension psl bonus pn, xde guna gak kn? so terima je la..hu3 dlm tension2, sempat lagi aku bajet sedikit dr duit gaji utk shopping 2,3 lagi yg aku perlukan..ha3 konon buat sedih gaji xcukup (sebenarnye MMG XCUKUP) tp ade hati lagi nk shopping...
ish ish ish...anak sapa la ni..he3

Walau ape skali pn, raya ni ttp akan disambut dgn meriah dan dgn mood yg happy. dh name pn raya kaannnnn..kenalah happy..kalo x happy??? happykan...(hanya org yg tgk iklan ASTRO WARNA je yg akan tau cara nk m'baca ayat2 HAPPY tadi...ha3)

(^_^)