hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, February 21, 2011

You're Getting To Be A Habit With Me :)

(^_^)v

"You're Getting To Be A Habit With Me" - Frank Sinatra

Every kiss, every hug
Seems to act just like a drug
You're getting to be a habit with me

Let me stay in your arms
I'm addicted to your charms
You're getting to be a habit with me

I used to think your love was something

That I, could take or leave alone

But now I couldn't do without my supply
I need you for my own

  Oh I can't break away
I must have you every day
As regularly as coffee or tea

You've got me in your clutches and I can't break free
You're getting to be a habit with me

p/s : ni semua American Idol punye pasal...hihi

(^_^)v

Saturday, February 19, 2011

Sambungan Quest - hari keenam

(^_^)v

Day 6 : Favorite super hero and why?

Tadaaaaaaaaaa.....inilah super hero feveretku...

Or should we call super heroine or super little heroine? Sebab diorang ni adalah kanak-kanak perempuan yang still b'sekolah tadika...hihi...Yang merah tu namenye BLOSSOM. Yang biru namenye BUBBLES. Dan yang hijau namenye BUTTERCUP.

Antara bertiga ni, personal fav aku ialah....

BUBBLES

Nape aku suka Powerpuff Girls?? Sebab diorang berani, diorang tak ganas bila lawan penjahat & diorang super duper cute comey...hahaha Kan biasenye, super hero ni lelaki then ganas semacam...tak best...  ;p

Dan aku suka sebab....Powerpuff Girls ni, berlawan la macam mane skali pun dengan penjahat di waktu lain, tapi bila dah pagi je, mesti tetap akan pegi sekolah...Seeeeeeee??? Education is very important, u know...
Dan cite ni memang menunjukkan contoh yang baik...hihi

(^_^)v

Tuesday, February 1, 2011

Sekadar Berkongsi

Tak paham dengan perangai orang. Dah sah2 tau, perbuatan tu berdosa tapi still buat & ulang jugak. Mane boleh bagi alasan, buat benda tu skali-skala je. Mane boleh bagi alasan, buat benda tu saje2, sebagai hiburan, sambil lalu je. Kalau ALLAH nk tunjukkan kuasaNYA, sekelip mata je bala boleh datang. Lagi aib kalau bala menimpa, tepat pada masa dosa tu tengah dilakukan. Nauzubillah.

p/s : sekadar berkongsi...tak salah kan..???  (^_^)v