hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, March 27, 2011

semakin hampir

(^_^)v

Salam all...Arini dah 27 Mac. So kalo ikut pengiraan, ade cukup2 sebulan lagi sebelum my baby keluar melihat dunia...Sebab kalo ikut jangkaan, insyaALLAH pada 27 April. Tak tau la kalo baby nak ikut celebrate anniversary ayah ibu & lahir pada 1 Mei. Tapi tak kisah la baby nak kluar awal ke, lambat ke or tepat2 pada jangkaannye....Yang penting, mintak2 dipermudahkan kelahirannya & selamat ibu & anak hendaknye. Dan yang penting, semoga anakku akan lahir cukup sifat, fizikal & mentalnye....

So now, memang dh start berdebar...Dah lame pun sebenarnye start berdebar but starting from today, debaran tu makin laaaa berganda. Yelah, tinggal sebulan lagi niiiiii....tak lama mane pun. Memang tak lame. Entah2 lepas post entry ni, esok terus bersalin...Who knows..??

Tapi ape pun I think I'm ready..."think"..?? I'm sure I'm ready....push push push....hihi...  ;)

*smile*

(^_^)v