hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 12, 2011

PARENTS & PORNO

What's the point of being parents if you don't protect your children? Bukan ke tu tugas utama ibubapa? M'beri kasih sayang secukupnye, mendidik & melindungi si anak? Well guess what?? Some parents don't give a DAMN about that.

I'm writing this in my perspective as a teacher and a mother. I feel frustrated. Kecewa. Sangat-sangat.

Ahad lepas, seorang anak murid aku buat perangai pelik. We caught this boy tgh bermain & dia ckp kt kawannya,*"ce pegang kopek aku." (*cuba pegang breast aku). Of kos la kami (cikgu2 & pmbantu2 pra) tkejut beruk bile dengar. Nope! Bkn t'kejut beruk, tp t'kejut gorilla. Before this, last week, we caught the very same boy main kuis-kuis "boy's thing" dgn kaki.

Paksa punye paksa, si boy ni cite. "SAYA TGK KAT UMAH. MAMA PASANG CD. SAYA TGK ORG LAKI NI DGN ORG POMPUAN NI CIUM CIUM dot dot dot bla bla bla dot dot dot bla bla bla...
This boy cite SEMUA. Every detail of cite LUCAH yg die tgk dgn mak die. Diulang, DGN MAK DIE. Bile aku dgr smua ni, tau tak rasenye same mcm dh hampir nk kna sawan?? YA ALLAH!!! WHAT'S WRONG WITH HIS MOM?? A total freak or total retarded??

Kalo la memori otak budak kecik umo 5 thn ni mcm memori komputer, senang! Cabut, campak dlm sungai je. Tp masalahnye, tak boleh. And thanx to his mom, he's growing up with that "special" memory & a possibility to be a pervert. GREAT!!!

Dear PARENTS....Tolong la jgn nk ikut nafsu setan semata-mata. Exposing your children to all benda HARAM ni. You, being a setan yourself pn dh lebih dari teruk, lagi mau libatkan anak pulak?? For me, org2 yg suka sgt tgk porn ni, you all are NOTHING but a STUPID RETARDED LOSER PERVERT.

Even if u watch porn without your child pn, HARAM TETAPLAH HARAM. Walau ape pn situasi & keadaan, ade anak bersame ke tak bersame ke, tgk sorang2 ke tgk ramai2 ke, cubalah ingat balasan ALLAH. Takut nnt, ape yg kite buat, ALLAH balas melalui anak kite.

Kalo satu hari nanti, anak kite rosak, kite jgk yg sakit jantung sorang2, yg sesak nafas sorang2, yg termenung sorang2, memikirkan "KAT MANA SALAH AKU MNDIDIK ANAK AKU..???"
 
-TOO LATE!!-

*YA ALLAH, lindungilah anakku Azizah Zahira dr segala godaan syaitan & kemungkaran di dunia ini. Amin.