hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 12, 2011

Hagemaru & Popeye :)

 (^_^)v

kadang2 jadi Hagemaru



kadang2 jadi Popeye
mane-mane pon boleeeyyyyy....hihi... ;p

(^_^)v

Tuesday, October 11, 2011

yezzaaaaaa...!!!

(^_^)v

sumber dari enchek Google

Yezzaaaaassss...!! Finally, dpt jgk beli netbook baru. Murah jek, in fact yg paling murah di pasaran..hehe..jimat ye...economoney...heh  ;p So lepas ni dpt la ber"fb" berblog dgn senang ati..eheeeeee..Tak perlu lagi menunggu turn meminjam laptop skolah kaaannnnn...Lagi pun tak baik menyalahgunakan hartabenda awam...it's a no no..haip!!  :)
What's more, I bought this netbook on 7th Oct. Since it's my birthdate, so kiranye netbook ni birthday present utk birthday sendiri laaa...ahaks!!

p/s : TQ to encik hubby kerana rajin menemankan pegi survey & beli...TQ to my doter jgk kerana tidak meragam spnjang pencarian ibu..ahahaha..love u both!

(^_^)v

Tuesday, October 4, 2011

Kisah Azizah Zahira

(^_^)v

Tarikh : 30 Sept 2011
Tempat : Umah to'ki tokwan
Masa : 3pm ++


 "Ibu, nape saya rasa ibu & ayah mcm ada agenda tersembunyi arini..??" Something fishy is going on...Or is it just me..?? Tak tau la nape...Arini manjang je saya rasa tak sedap ati...Ishhh tak leh jadi ni..


 OH NOOOO!! Patut la rasa tak sedap ati...Rupanya ayah dgn to'ki nak cukur rambut saya arini...Sambil2 gosok tangan ayah -> "Ayah ayah...are u aware of what you're about to do?? Ayah please...can we do it some other time or buat2 lupa terus je...Ibu mane ni??Ibuuuuuuuu"


 "Ibu tolong ibu...Tolong halang ayah ni ibuuu...Help!! Somebody, anybody, please help me!!" (in the meantime, rupa-rupanye ibu saya ade dalam bilik...takut nak tengok to'ki nak cukur saya...uhuuuuu...)


 "WHY WHY WHYYYYYY???" Saya tdo masa dicukur tadi..Sedar sedar je, dah jadi gini dah kepala saya. Meraung saya dibuatnye...But there's nothing I can do anymore...Semuanye dah terjadi..  :(


 
 Dua tiga hari lepas tu, finally saya dapat terima kenyataan. Ibu ayah pujuk saya. Ibu ayah cakap, "Semua ni untuk kebaikan sayang. Nanti rambut sayang akan tumbuh lagiiiii lebat. Barulah lagi omey omey anak ayah ibu ni" Oh, lega hati saya bila dengar macam tu..Tambah meriangkan hati, bila tau saya akan lebih omey omey lepas ni sebab saya memang suka kalo orang panggil saya omey...eheeeeeeeeee...  :)


(^_^)v

Monday, October 3, 2011

I NEED YOU!

 

oh dear....i reallllllyyyyy need u okay...tak kesah la u or ur sedara mara, the main point is i need u...
haishhhhhh.....

:(