hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 29, 2011

school holiday!!

(^_^)v

Oh yeah!! Bahagia betul rasenye bila cuti skolah dh start ni..Dh masuk 2nd week pn...Ade 4 more weeks to go..Ish, kalo blh freezekan masa, mmg best...stay cuti gini je lame2..*berangan la ko...* hehe..

Cuti skolah kali ni pn same la mcm cuti2 sebelumnye..Tersadai je kt umah sbb encik hubby mcm biase la...keje...Tp ade bezanye cuti akhir tahun kali ni sbb ade anakanda tercinta, Azizah Zahira menemani. Last year punye cuti akhir tahun, duk berdua dgn si kecik ni jgk tp dlm perut lagi, duk tendang sana sini..Now dh kuar,dh 7 bln pn..Actively moving..merangkak memanjat sepanjang masa..non stop action all the time except for sleeping time..Dh penat, nangis mintak susu..tu je la kejenye...hehe

tengok tv mcm ni...sabo je la..haha
geng lepak ibu..caaaayang die..  :)
muka fresh bangun tdo
rise and shine...ready to start memanjat ;p
excited nampak muka sendiri kt webcam...ahahaha...

Btw, can't wait to go to KL this friday..Will be going to attend my cousin's wed. 2 sisters kawen serentak..best best..eeee excited! ;) Yg tak bestnye kena pegi dgn si kecik ku & papa mama je :( Jgn tanya mana encik hubbyku..U readers already know the answer..  :p

(^_^)v