hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, September 7, 2012

Terlajak kereta boleh reverse semula....

(^_^)v

Salam all :)

Rasa teringin nk menulis pasal isu blog yg duk cerita pasal kisah untungnya jadi cikgu tu..hehe... Mula-mula baca blog tu, memang serius sangat panas dalaman dibuatnye. Sangat2 kecik ati sebab si penulis main hentam gitu je para pendidik ni. Tak tau la mana silapnya or apa penyebab yg menyebabkan sampai gitu skali si penulis duk kutuk cikgu2 ni..Maybe at that time kekasih hatinye dilarikan oleh seorang cikgu kot..Bf dia mungkin tinggalkan dia atas alasan pujaan hati baru, seorang cikgu yg dapat meluangkan lebih banyak waktu utk dirinya..(ahaha..pandai la mereka cerita but who knows??)ngeeee.. ;p
Dah stop.Jangan merepek.
Then malam ni baca pulak 1 blog yg membalas entry sinis si Engineer itu..hahaha..Ditulis dengan cara santai sinis, yg agak kelakar dimana seorang suami kepada seorang cikgu cuba nak bawa kita melihat pulak another side of teacher's story based on his view. TQ encik suami kepada cikgu. Your wife mesti sejuk hati dpt suami yg membela isterinya ;)
Whatever it is, the real issue is kita sebagai pengguna teknologi ni, harus tahu batas kita dalam menggunakan apa saja medium or teknologi yg kita ada. Memang boleh nak suarakan pendapat or luahkan masalah & perasaan. Tapi semua kena beringat & berpada-pada. Di zaman "click-like-and-share" ni, semuanya di hujung jari. Tersilap langkah tersalah cakap, bahana nye mcm ni la, dicemuh & dipandang serong di seluruh dunia. So?? Renung-renungkan & selamat berinternet.. ;p

(^_^)v