hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, May 18, 2014

ALL OF ME is HUMAN

Cards on the table, we're both showing hearts
Risking it all, though it's hard

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections

Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning

'Cause I give you all of me
And you give me all of you

I can fake a smile
I can force a laugh
I can dance and play the part
If that's what you ask
Give you all I am
I can do it

But I'm only human
And I bleed when I fall down
I'm only human
And I crash and I break down
Your words in my head, knives in my heart
You build me up and then I fall apart
'Cause I'm only human

Sunday, March 23, 2014

Melaka..here we come! :)

(^_^)v

Cuti skolah dh start..!so sementara awal2 tahun ni takde keje sangat kan so we all pun pegi bercuti laaaaa...destinasi?
MELAKA :)



Selfie bertiga di belakang utk hilangkan boring..si montel taknak duduk dlm car seat start dari tol karak..huhu lenguhhh..

posted from Bloggeroid

Sunday, February 16, 2014

Holla!

(^_^)v

Sapu sapu..vakum vakum..kasi hilang semua habuk..ok done..dah bersih..tadaaaaa..
Hihihi..1st repekan setelah lama menyepi..Banyaaaakkkkkk idea nk tulis macam macam tapi takde masa plus tak suka guna apps Blogger utk phone...so very the leceh..letak gambar pn terbaring,nak tegakkan pun tak boleh..huh!
So i'm trying this thing called bloggeroid for blogger..hopefully lepas ni senang la nak berblog di hujung jari..yelah,since anak dah ramai ni so takde masa nak bukak laptop.Laptop tu bukak time nak buat kerja sekolah je..Saya buat kerja sekolah tapi saya bukan budak sekolah ye..saya cikgi sekolah..hehehe
So let's continue blogging start from now..more and more to come..insyaAllah :)

p/s: anak dah ramai = anak dah dua..kahkahkah :p

(^_^)v

posted from Bloggeroid