hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, February 16, 2014

Holla!

(^_^)v

Sapu sapu..vakum vakum..kasi hilang semua habuk..ok done..dah bersih..tadaaaaa..
Hihihi..1st repekan setelah lama menyepi..Banyaaaakkkkkk idea nk tulis macam macam tapi takde masa plus tak suka guna apps Blogger utk phone...so very the leceh..letak gambar pn terbaring,nak tegakkan pun tak boleh..huh!
So i'm trying this thing called bloggeroid for blogger..hopefully lepas ni senang la nak berblog di hujung jari..yelah,since anak dah ramai ni so takde masa nak bukak laptop.Laptop tu bukak time nak buat kerja sekolah je..Saya buat kerja sekolah tapi saya bukan budak sekolah ye..saya cikgi sekolah..hehehe
So let's continue blogging start from now..more and more to come..insyaAllah :)

p/s: anak dah ramai = anak dah dua..kahkahkah :p

(^_^)v

posted from Bloggeroid