hari-hari bahagia dalam hidup duahengget (^_^)v

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, March 9, 2015

Distance makes the heart grow fonder



Now tengah menjalani kehidupan bertiga je dengan anak2 after encik suami dah officially menjadi warga KL. Alkisahnya dia kena tukar ke HQ di Setiawangsa starting 2nd March hari tu. Hari ni dah masuk minggu kedua. So far anak2 ok,tak meragam. Sometimes si kakak Azizah ade jugak bertanyakan ayahnye. Adik Amina takpe. Taktau pape lagi. Yang dia tau ateng,apung,tung tung! Haha..

Alhamdulillah,nasib baik both parents and parents in law pun duduk dekat. If anything,ade lah orang tua berdekatan. Lega. Contoh macam minggu lepas dimana ada kejadian cubaan nak cungkil net kat tingkap dapur di malam hari (more on next post)

Weekend lepas,encik suami balik..Yeay!! Happy and lega at the same time..Hujung minggu ni pulak dah start cuti sekolah untuk seminggu..Huuuuuu...Nak pergi KL please..huhu..Tapi malasnya nak naik bassssss...Nak naik flight,tiket dalam rm300++ jugak untuk bertiga gini walaupun Malindo Air tengah buat promo..Dengan duit sebanyak tu,berapa banyak dah benda boleh beli kalau pegi shopping? T_T sobsobsob Takpelah,kita tunggu petunjuk datang sehingga hari jumaat ni..haha

More to come,I guess..sebab ini adalah permanent transfer.Huuuuu...


KETAWA DAN BERTABAHLAH!

(^_^)v